مرعشي تعارف بر سر رياست لاريجاني يا عارف را کنار ميگذارد و ميگويد: حتما اولويت ما آقاي عارف است. در جمع اصلاحطلبان نظر روي آقاي عارف است. من شخصا براي آقاي لاريجاني خيلي احترام قائل هستم ولي بايد بدانيم که آقاي عارف الان نماد جرياني است که دقيقا يک سال ديگر در انتخابات رياستجمهوري بايد متحد پشت سر آقاي روحاني ظاهر شويم.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، سخنگوي کارگزاران ضمن دفاع از رياست عارف در مجلس دهم، درباره چند دستگي در فراکسيون اصلاحطلبان هشدار داد.
حسين مرعشي در مصاحبه با روزنامه اعتماد گفته است: فراکسيون ما شامل اصلاحطلبان و اعتدالگرايان حامي دولت اکثريت مجلس را خواهد داشت. ولي اينکه ما بتوانيم اين فراکسيون را به گونهاي دموکراتيک اداره کنيم که انسجام آن بيشتر شود، مسئلهاي است که پيش روي ما است و بايد روي آن کار کنيم. در حال حاضر آقاي عارف و ساير دوستاني که خصوصا از تهران به مجلس رفتهاند و بسياري از دوستاني که از شهرستانها آمدند اگر بتوانند نتيجهاي که از تجربه مجلس پنجم گرفتيم را تکرار کنند خيلي خوب است. در مجلس پنجم اصلاحطلبان اقليتي بودند که گاهي اکثريت را زمينگير ميکردند.
وي درباره حمايت از برخي اصولگرايان در انتخابات گفت: ما از آقاي مفتح حمايت کرديم چون آنجا کانديدا نداشتيم. از آقاي لاريجاني هم حمايت کرديم اما حتما انتظار نداريم که آقاي لاريجاني به فراکسيون ما بيايد يا انتظار نداريم الزاما آقاي مفتح به فراکسيون ما بيايد. آقايان جلالي و نعمتي قاعدتا بايد به فراکسيون ما بيايند اما اگر نخواستند بيايند ايرادي ندارد.
وي با بيان اينکه در موضوع رياست مجلس دهم جمع زيادي ممکن است با آقاي عارف و جمع محدودي با آقاي لاريجاني موافق باشند. ميگويد به هر حال استدلال و بحث کنند ما دو خبر داريم.
مرعشي سپس به تجربه مجالس پنجم و ششم ميپردازد و ميافزايد: ما تجربه اقليت موفق در مجلس پنجم و اکثريت ناموفق در مجلس ششم را داريم.
در مجلس ششم آقاي کروبي، ميردامادي، بهزاد نبوي، مجيد انصاري و هادي خامنهاي در يک ائتلاف با يک برد ملي وارد مجلس شدند اما انتهاي مجلس ششم طوري بود که اينها دور هم نميتوانستند جمع شوند. انتهاي مجلس ششم طوري بود که آقاي بهزاد نبوي و آقاي کروبي هيچ قرابتي با هم نداشتند.
مرعشي با بيان اينکه «حتي اگر قرار باشد آقاي لاريجاني را رئيس کنيم اين فراکسيون ماست که بايد تصميم بگيرد»، ادامه ميدهد: من خطر مجلس دهم را اين ميدانم که فراکسيون با انسجام عمل نکند.
مرعشي پيش از اين ادعا کرده بود حتي 30 نامزد براي حمايت اصلاحطلبان در انتخابات وجود ندارد اما اکنون ادعا ميکند: با مجموعه حاميان دولت، 124 نفر به مجلس فرستاديم که 95 نفر از ماست. وي با پيشبيني اختلاف در فراکسيون اصلاحطلبان ميگويد: من در بين دوستان اصلاحطلب خودمان افرادي ميبينم که ممکن است وارد فراکسيون نشوند يا در نهايت مجبور شويم از آنها عذرخواهي کنيم که به دليل رفتار غير تشکيلاتي از آن خارج شوند.
مرعشي سپس تعارف بر سر رياست لاريجاني يا عارف را کنار ميگذارد و ميگويد: حتما اولويت ما آقاي عارف است. در جمع اصلاحطلبان نظر روي آقاي عارف است. من شخصا براي آقاي لاريجاني خيلي احترام قائل هستم ولي بايد بدانيم که آقاي عارف الان نماد جرياني است که دقيقا يک سال ديگر در انتخابات رياستجمهوري بايد متحد پشت سر آقاي روحاني ظاهر شويم. هر نوع سستي در حمايت از آقاي عارف، اتحاد 96 ما را مخدوش ميکند. ... نبايد لاريجاني را کنار بگذاريم اما اصل براي ما مردم هستند... برداشت من اين است که شانس آقاي عارف بيشتر است اما دلم نميخواهد که اين اتفاق با تلخي بيفتد. همراه کردن آقاي عارف با خود از سوي روحاني در سفر به يزد نشانهاي مثبت و هوشمندانه بود.
يادآور ميشود 136 نفر از 221 منتخب مجلس دهم در دور اول، ديروز با علي لاريجاني ديدار و رايزني کردند.
منبع:کيهان